Vriendelijke Ondersteuners Sparta

Bij velen is het bekend dat het bestuur van de CVV Sparta en de Supporters Vereniging van de CVV Sparta enkele jaren geleden het initiatief hebben genomen om de VOS (Vriendelijke Ondersteuners Sparta) op te richten.

Deze groep van deelnemers had één doel voor ogen om Sparta optimaal te laten functioneren. Van onze contributie kunnen we in onze vereniging lang niet alles doen wat we graag wel zouden willen verwezenlijken. Hiervoor behoef je geen ingewijde te zijn. Er is een aantal activiteiten in onze vereniging die niet in de begroting opgenomen konden worden; die zomaar spontaan ontstaan. Er gaat wel eens apparatuur kapot (een wasmachine e.d.) ; aanschaf van speeltuin benodigdheden, vernieuwing van kantoorapparatuur. Kortom aanschaf van zaken die we als vereniging nodig hebben om ons doel na te streven, nl die bekende leefbaarheid van Sparta.

Dat de Supporters Vereniging, vaak samen met het bestuur, initiatieven ontwikkeld zal u dan ook niet vreemd lijken. Dat alles draait om de bekende en soms gehate financiën zal u duidelijk zijn. Vandaar onze oproep om daadwerkelijk mee te werken aan de leefbaarheid binnen onze vereniging.

Graag zien wij u tegemoet als lid van de VOS, dit kan door het formulier onderaan deze pagina in te vullen. De contributie per jaar is € 45,-

U kunt dit bedrag ook overmaken per bank op rekening NL51INGB0665214529 van de Supporters Vereniging t.n.v. J.J. van der Velde.

Lid worden VOS

Vul hier uw gegevens in. U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving.